Salgs- og leveringsbetingelser

Der er flere muligheder for modtagelse af varen.

Postnord: 58 kr.
Sendes med Postnord. Hvis posten gerne må stille pakken, skal du lave en aftale med Postnord - f.eks. Flexlevering.

Postnord: 45 kr.
Sendes med Postnord uden omdeling.
Ordren er typisk fremme i din lokale Postnord posthus/forretning efter 1-2 hverdage,
hvor du selv henter pakken.

Postnord levering til arbejdsplads samt levering til erhvervsadresse: 80 kr

Gratis fragt i Danmark
Bestillinger over 650 kr.

Afhentning i Butik: 0 kr.
Du kan afhente din bestilling efter du har modtaget en mail herfra, som skriver at varen er klar til afhentning. Herefter aftaler vi sammen pr. mail/tlf. et tidspunkt for afhentningen.
 

Forsendelse til udlandet:
Pga volumeberegningen hos Postnord, er fragten sat til 5 kg prisen. Såfremt beregningen bliver mindre bliver fragten reduceret tilsvarende. Såfremt volumeberegningen til udlandet bliver mere end 5 kg. sendes en mail, hvor vi beder om at differencebeløbet bliver indsat på konto hos Wooltimo.dk. Bestillingen kan naturligvis annulleres, hvis du beslutter at fragten bliver for meget.

Via Postdanmark er det uden omdeling i udlandet. Hvis bestillingen er under 2 kg i samlet vægt (inkl. indpakning) er der mulighed for at du kan bede om at få din bestilling sendt, som almindelig post. Dette er dog på eget ansvar. Når Wooltimo.dk sender pr. pakke, er det for at kunne følge pakken - og der er forsikring på indholdet i pakke.

Salgsbetingelser:

Ordrebekræftelse:
Når du har afgivet din ordre hos wooltimo.dk via internet, vil du umiddelbart efter modtage en ordrebekræftelse pr. mail.

Betaling:
Alle priser er i DKK og incl. 25% moms.

Returret og returnering:

Forbrugeren har nu 14 dage til at meddele, at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Varen skal returneres i komplet original emballage/indpakningsform, som den er modtaget i. Original faktura vedlægges. Du bedes venligst kontakte os inden returnering.

Husk pakken skal sendes med omdeling, ellers kommer den ikke til wooltimo.dk

Hvis varen lugter af tobak, modtages varen ikke retur og refunderes ikke, da en tobakslugtende vare derved ikke er i samme stand, som ved modtagelse og derfor ikke salgbar.

De fleste større spilledåser ligger i en tilpasset form og skal bruges ved returnering, ellers kan den ikke byttes eller refunderes. Det anbefales at gemme denne form både til evt. flytning, og hvis der imod forventning, skulle blive tale om en erstatningsforsendelse.
 

Praktiske oplysninger.                                                                              

Alle produkter er omfattet af 1 års garanti mod fabrikationsfejl - Derudover er der 2 års reklamationsret.

Når vi har registerert din ordre, sendes din ordre inden for 1-3 arbejdsdage - Da nogle af varerne leveres fra udlandet, kan der være en længere leveringstid end førstnævnt. Varen kan også være i en restordre fra leverandør. Leveringstiden oplyses inden for 1-3 dage efter bestilling.  Alle ordrer bekræftes pr. mail.

Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive de præcise farver.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.   
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mail adresse salg@wooltimo.dk.
     

Forbehold:

Vi tager forbehold over for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer samt åbentbare forkerte priser i shoppen.

Betalingsbetingelser:

Betaling med Dankort eller Visa-Dankort:
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til en sikker side, hvor du skal indtaste dit kortnummer, kontrolciffer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte din Dankort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.betaling.dk

HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING, NÅR VAREN AFSENDES TIL DIG.


Returnering pga af fejl ved varer:
De varer du bestiller hos Wooltimo.dk skal være fejlfrie ved leveringen. Skulle du imod forventning modtage en vare, der har en fejl, skal du meddele dette pr. mail til rv@wooltimo.dk inden for 5 arbejdshverdage fra modtagelsen.

I mailen bedes du venligst oplyse navn og fakturanr. fra den vedlagte faktura. Brug venligst mailen fra ordrebekræftelsen, da alle oplysninger, som skal bruges herfra står på den.

Aftales det, at du returnerer varen, skal varen returneres tilbage i den stand og indpakning, som den blev modtaget i vedlagt en skades- eller en fejlanmeldelse beskrevet på en kopi af faktura, hvori alle oplysninger står, som vi har brug for. De fleste større spilledåser, ligger i en tilpasset form, og skal bruges ved returnering, ellers kan den ikke byttes eller returneres.

Ved henvendelsen af defekte varer aftaler vi fremsendelse af fragtlabel til returneringen, således du som kunde, ingen fragtomkostninger har for returneringen. Tilbagebetaling/kreditering  for reklamerede og returnerede varer fremsendes, så snart leverandøren og Wooltimo.dk har vurderet at varens reklamation er berettiget.

Wooltimo.dk refunderer ikke udlæg på fremsendte vare, såfremt fragtlabel fra wooltimo.dk ikke er brugt. Er reklamationen ikke berrettiget, vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Wooltimo.dk har haft i forbindelse med behandlingen af den uberettigede reklamation.

Wooltimo.dk modtager ikke pakker der fremsendes uden omdeling eller pr. efterkrav.

Wooltimo.dk refunderer ikke varer, som lugter af tobak.

Wooltimo.dk refunderer kun vare, som pr. mail er aftalt til returnering og refusion.