Vejledning - Sådan handler du!

Vælg i menuen den produktgruppe, som har din interesse.

Vælg derefter den vare, du er interesseret i og læg den i varekurven, ved at trykke på køb. Du kan bestille flere varer ved at gentage proceduren.

Når du er færdig med at udvælge, de varer du vil købe, går du til varekurven, her kan du vælge at bestille varerne eller at fjerne/tilføje varer.

I varekurven skal du indtaste dine personlige oplysninger, såsom e-mail adresse, telefonnummer og adresse, så vi kan sende dig varerne eller komme i kontakt med dig, hvis der er leveringsproblemer eller lignende. Vi videregiver ikke de oplysninger, vi får fra dig til 3.-part, ligesom vi kun gemmer dine oplysninger, såfremt du positivt accepterer dette. Når vi har dine oplysninger kan vi sende nyhedsbreve til dig, og du behøver ikke indtaste andet end din e-mail adresse næste gang, du handler hos os.

Hvis du ønsker at betale med kreditkort eller via din netbank (eDankort), bliver du nu dirigeret til en PBS godkendt betalingsserver over en krypteret Internet forbindelse. Du kan se dette ved, at der er en lille hængelås i bunden af din browser. Nu kan du indtaste dine kortoplysninger og accepetere købet, hvorefter ordren blive modtaget hos os, og du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

SIKKERHED:
Sådan fungere sikkerheden hos os. Vores webshop fungerer i samarbejde med bl. a. NETS tidligere PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb ved hjælp af SSL (Secure Locket Layer) kryptering.

Så længe du kigger rundt på vores hjemmesider for at finde gode tilbud, er der ingen kryptering, men når du begynder at indtaste dine kreditkort oplysninger, går du ind i et såkaldt "sikkert område"!